Forum

Her kan skrives indlæg om skolen. Hvis du har fotos du vil vise frem, så send dem til mig, så skal jeg nok lægge dem ind.

You may also like

5 kommentarer

 1. Tilbage på Møn med hovedet fuld af indtryk og reflektioner og et par spørgsmål over dagen i går. Hvad er det der gør at vi kan samle så mange mennesker efter så mange år?? Fælles fortid og rødder på en plet jord der hedder Jennum?, det at have gået i skole sammen?, samhørighed?? Vel noget af det hele. For mig var det en bekræftelse på at “herfra min verden går” og at dette perspektiv er vigtigt for ens selvforståelse.
  Jeg håber at disse sider kan blive en skønsom blanding af fakta og gode historier, uden for meget sentimentalitet…
  Tak for i går, nu skinner solen igen fra en skyfri himmel 🙂
  Per

 2. Jeg har uploaded billederne fra i går. Desværre er kvaliteten ikke god, lysforholdene var ikke optimale og jeg havde ikke det nødvendige udstyr til blitz med…. Håber at andre kan supplere!

 3. Min mor var desværre ikke i stand til at deltage. Hun bruger rollator og er meget gangbesværet efter en blodprop i benet.
  Jeg ville meget gerne have deltaget men desværre hørte jeg først om arrangementet søndag ved middagstid, hvor jeg besøgte min mor i Esbjerg.
  Håber i havde en god dag.
  Jesper Christiansen (søn af Lizzi Christiansen / Hansen)

  1. Mange tak Jesper!
   Ca 80 gamle elever var mødt op og havde nogle hyggelige timer sammen – trods regn..
   På vegne af alle de gamle elever sender jeg de bedste ønsker og varme hilsener til din mor.
   Per